Sign in / Join
FORD_MUSTANG_BULLITT_

Nu kommer en specialversion av den legendariska Mustang-modellen

Den nya specialversionen Ford Mustang Bullitt visas upp under årets motormässa i Genève, 50 år efter sin medverkan i den klassiska filmen med samma namn med Steve McQueen i huvudrollen. Produktionen för Europa är planerad att starta under juni 2018, och bilen kommer att finnas tillgänglig för försäljning i Sverige under hösten.

– Den nya specialversionen Mustang Bullitt är precis som Steve McQueen, okonstlat cool. Som designer måste jag säga att det här är min favorit av alla Mustang-modeller, utan ränder, spoilers och emblem. Den behöver helt enkelt inte hävda sig – den är cool som den är, säger Darrell Behmer, chefsdesigner för Ford Mustang.

Den unika versionen kommer finnas tillgänglig i exteriörfärgerna Shadow Black eller klassiska Dark Highland Green, tillsammans med 19-tumsfälgar och röda bromsbelägg. Bilen är försedd med en femliters V8-motor med uppskattade 464 hästkrafter och ett vridmoment på 529 newtonmeter. Modellen är också utrustad med ett premiumljudsystem från B&O PLAY som levererar 1000 watt genom tolv högtalare.

FORD_MUSTANG_BULLITT_FORD_MUSTANG_BULLITT_FORD_MUSTANG_BULLITT_FORD_MUSTANG_BULLITT_FORD_MUSTANG_BULLITT_FORD_MUSTANG_BULLITT_FORD_MUSTANG_BULLITT_FORD_MUSTANG_BULLITT_FORD_MUSTANG_BULLITT_

 

 

Följ MotorKvinnan
Jag godkänner att mejladress hanteras av e-postprogrammet MailChimp ( more information )
Nytt om bilar, trendspaning och andra motornyheter. Direkt till din inkorg.
Vi tycker inte heller om spam. Därför kan du känna dig trygg i att din mejladress stannar hos oss. Och att du inte kommer få mejl dagligen från oss.
TagsFord