Sign in / Join

Gör som Hollywoodfrun – välj Ford Fiesta

Maria Montazami, känd som en av Hollywoodfruarna kan nu ses köra en Ford Fiesta Vignale. Dock bör det tilläggas att det är i ett samarbete med Ford som hon medverkar i tre filmer. Annars vet de trogna Montazamifansen att hon annars kör en Range Rover. Kortfilmerna är en del av lanseringskampanjen för nya Ford Fiesta. Tanken är att knyta an till det amerikanska arvet i bilarna och samtidigt visa upp att Fiesta är en bil med väldigt hög utrustningsnivå, kvalitet och finish, som till och med passar en kräsen Hollywoodfru.

Nya Ford Fiesta, Europas mest teknologiskt avancerade småbil, fick höga poäng genom säkerhetstestet genomfört av den europeiska trafiksäkerhetsorganisationen Euro NCAP. Modellen fick full pott, fem av fem stjärnor, när den testades vid sidokollisioner. Ford Fiesta som har har funnits i över 40 år och är en av Europas populäraste småbilar har genomgått ett ansiktslyft, även om ingreppet på utsidan möjligen upplevs sparsamt. Men sett till interiören och tekniken har Fiestan uppdaterats till en modern bil som erbjuder fina köregenskaper och som dessutom växt en decimeter på längden. Lanseringspris för Ford Fiesta från 133.900 kr.

 

Följ MotorKvinnan
Jag godkänner att mejladress hanteras av e-postprogrammet MailChimp ( more information )
Nytt om bilar, trendspaning och andra motornyheter. Direkt till din inkorg.
Vi tycker inte heller om spam. Därför kan du känna dig trygg i att din mejladress stannar hos oss. Och att du inte kommer få mejl dagligen från oss.