Presentation av Motorkvinnan

Vi som skriver på Motorkvinnan är ett par kvinnor som gillar bilar. Här kommer vi att skriva om nya bilar som kommer ut på marknaden. Vi kommer att skriva om bilar vi gillar och bilar vi är nyfikna på. Om aktuella ämnen som har betydelse inför köp eller kring ägande av en bil. Allt i förståeliga termer. Vi håller koll på trender och redovisar intressant statistik. Helt enkelt en samlad och kortare information om det du behöver veta och om det du vill veta när det gäller nya bilmodeller och övriga motornyheter. Vi som jobbar med Motorkvinnan har en bakgrund från marknadsföring, skribentuppdrag och däckbranschen.

Samarbeta med oss

Vår målgrupp är de som är intresserade av att läsa och få vetskap om nya bilar som kommer ut på marknaden. De som följer oss har ett intresse för bilar, men kanske inte till den grad att de köper traditionella motormagasin regelbundet. Efter en del återkoppling från läsare tror vi snarare att många av våra följare är nära ett bilköp samt att våra inlägg skapar nyfikenhet.

De som följer oss är främst i åldern 40+, med andra ord en ganska köpstark grupp. Vi har många kvinnor som följer oss på Facebook. Vi har en mycket hög klickgrad (CTR) på våra inlägg.

Vill du synas på vår sajt eller prata samarbete?

Välkommen att kontakta oss

redaktionen@motorkvinnan.se

Motorkvinnan

Följ MotorKvinnan
Jag godkänner att mejladress hanteras av e-postprogrammet MailChimp ( more information )
Nytt om bilar, trendspaning och andra motornyheter. Direkt till din inkorg.
Vi tycker inte heller om spam. Därför kan du känna dig trygg i att din mejladress stannar hos oss. Och att du inte kommer få mejl dagligen från oss.