Sign in / Join
Peugeot leasing

Leasa din Peugeot eller DS – nu bara ett klick bort

Det är ingen nyhet att handeln på nätet ökar och vi ser att allt fler produkter och tjänster köps och beställs via internet. Därför har importören av Peugeot och DS Automobiles i Sverige gjort en unik satsning för att möta kunderna i digitala plattformar och erbjuda leasing online.

– Detta är en storsatsning av oss för att möta potentiella Peugeot och DS-kunder online. Det är inte bara en eller två modeller du kan leasa genom våra leasingsajter utan du kan välja mellan i stort sett hela vårt utbud, säger Robin Jacobsson, Marketing Director för Peugeot/DS – Våra leasingsajter erbjuder såväl privat- som företagsleasing för Peugeot och privatleasing för DS, där flera olika modeller och utrustningsnivåer erbjuds. Som kund kan du även välja mellan olika motorer, färger, däck och serviceavtal.

Genom att ta steget in på digitala plattformar och erbjuda helhetslösningar som bara är ett klick bort går K.W. Bruun Autoimport i främsta ledet när det gäller försäljning och privatleasing av bilar på Internet. Anledningen är enkel – kunderna efterfrågar i allt större utsträckning näthandel, även i samband med nybilsköp eller privatleasing.

– Det vi ser är att alla kunder inte vill besöka en återförsäljare och gemensamt diskutera fram vilken bil som passar personen i fråga bäst. Vissa kunder vill helt enkelt beställa en bil på datorn eller mobiltelefonen som de sedan hämtar hos en återförsäljare. Andra kunder vill sitta hemma och bilda sig en uppfattning och sedan ta med sig en färdig specifikation till återförsäljaren. Genom peugeot-/dsleasing.se möter vi båda dessa behov, säger Robin Jacobsson.

K.W. Bruun Autoimport startade med peugeotleasing.se som ett pilotprojekt innan sommaren och den direkta responsen har varit så positiv att satsningen nu utökas.

Följ MotorKvinnan
Jag godkänner att mejladress hanteras av e-postprogrammet MailChimp ( more information )
Nytt om bilar, trendspaning och andra motornyheter. Direkt till din inkorg.
Vi tycker inte heller om spam. Därför kan du känna dig trygg i att din mejladress stannar hos oss. Och att du inte kommer få mejl dagligen från oss.