Sign in / Join

Nya BMW X2 – en snygg sak med attityd

Tillhör du den unga och ungdomliga målgrupp som är uppkopplad mer eller mindre hela tiden och har en aktiv livsstil? Och kanske boende i storstadsområdena?
Då har BMW en bil för dig. Snart. Närmare sagt i mars 2018 då nya BMW X2 har premiär. Men självklart kommer den här bilen passa många andra också. Vill man ha en tuffare och sportigare bil som signalerar attityd – då spelar ålder och boendeort ingen roll.

BMW X2 är en Sports Activity Coupé till namnet och är i grunden framhjulsdriven (sDrive) men finns även som fyrhjulsdriven (xDrive). Inledningsvis kommer den med tre motoralternativ: bensinalternativet BMW sDrive20i samt dieselvarianterna BMW X2 xDrive20d och BMW X2 xDrive25d. I början av 2018 kommer ytterligare motoralternativ att erbjudas.

Designen på BMW X2 är en kombination mellan coupémodellens sportiga dynamik och BMW X-modellernas robusta formspråk. Den är utrustad med en rad designdetaljer som bidrar till att ge bilen karaktär som bland annat BMW-emblemet på C-stolparna, njurgrillens utformning som är bredare nedtill än upptill.

BMW X2 erbjuder två helt nya BMW-lackkulörer, Galvanic Gold metallic och Misano Blue. För att få den riktigt ultimata och läckra BMW X2 kan du välja bland alla tillval som erbjuds. Som till exempel det tvådelade panoramaglastaket som täcker i princip hela innertaket och som ger mer ljus samt skapar en rymlig känsla. BMW X2 mäter 436 cm på längden vilket gör den till ett småsyskon till X1 som är 444 cm lång.

Följ MotorKvinnan
Jag godkänner att mejladress hanteras av e-postprogrammet MailChimp ( more information )
Nytt om bilar, trendspaning och andra motornyheter. Direkt till din inkorg.
Vi tycker inte heller om spam. Därför kan du känna dig trygg i att din mejladress stannar hos oss. Och att du inte kommer få mejl dagligen från oss.
TagsBmw

Leave a reply