Sign in / Join

Nya Mazda6 bjuder på sofistikerad elegans

Mazda avslöjar att en omfattande uppdatering av Mazda6 Sedan presenteras på kommande Los Angeles Motor Show den 29 november.

Informationen om Mazdas nya flaggskepp, Mazda6, har hittills varit knapphändig och pressbilderna endast två till antalet. Men det vi vet är att Nya Mazda6 kommer med uppdaterade motorer och förbättrad säkerhetsteknik och att en uppdaterad design ska förstärka modellens elegans.

Det ryktas om turbomotor, men för att hålla oss till det som bekräftats… Motorutbudet inkluderar SKYACTIV-G 2.5 bensinmotorn som nu introduceras med cylinderdeaktivering, vilken vid låg belastning kan koppla ur två cylindrar för att förbättra den verkliga bränsleförbrukningen utan att kompromissa med prestanda.

När det gäller utseende har Mazdas designers arbetat med att förfina både interiör och exteriör för nya Mazda6 som nu designmässigt kommer ligga mer i linje med CX-9 och CX-5. Bilens front är helt ny med bland annat en uppdaterad grill och nya strålkastare. Interiört har nya premiummaterial använts, som inslag av av äkta japanskt sen-trä för en mer exklusiv känsla.

Mazdas säkerhetsutrustning i-ACTIVSENSE är tillgänglig för att du som förare ska kunna känna total kontroll och hjälpa till att identifiera potentiella faror, undvika kollisioner där det är möjligt. Mazda Radar Cruise Control med Smart Brake Support (autobroms för farter upp till 160 km/h) kommer nu med stop & go-funktion och blir standard på alla Mazda6. En nyhet som kommer finnas i Mazda6 är en 360° kamera, en funktion som kommer göra livet lite lättare för många av oss.

Vi får se om någon vecka vad Mazda6 överraskar oss med.

.Mazda6 2018

Följ MotorKvinnan
Jag godkänner att mejladress hanteras av e-postprogrammet MailChimp ( more information )
Nytt om bilar, trendspaning och andra motornyheter. Direkt till din inkorg.
Vi tycker inte heller om spam. Därför kan du känna dig trygg i att din mejladress stannar hos oss. Och att du inte kommer få mejl dagligen från oss.