Vi som skriver på Motorkvinnan är ett par kvinnor som gillar bilar. Vi skriver om nya bilar som kommer ut på marknaden. Och vi skriver om bilar vi gillar och om bilar vi är nyfikna på samt om aktuella ämnen som har betydelse inför köp eller kring ägande av en bil. Helt enkelt en sammanfattning om det du behöver veta och om det du vill veta när det gäller nya bilmodeller och övriga motornyheter.

Vi ger extra utrymme för tankar och reflektioner kring interiören och designen som vi blandar med smått och gott om hästkrafter och kanske en och annan intervju. När det handlar om provkörning väljer vi vilka bilar vi vill testa. Det finns två alternativ vid provkörning, en är när bilföretagen bjuder in oss att tillsammans med press/media testa bilar på annan ort, den andra är när vi väljer att låna en bil och prova den på hemmaplan.

Om något inlägg görs i någon form av samarbete kommer det att framgå. Vi vill också betona att det som skrivs är baserat på tycke och smak. Med andra ord – vårt tycke och smak, men med en objektiv ingång.

Vi får inte betalt av bilföretagen för att vi skriver om deras bilar. Även om det kan uppfattas som reklam för dem, skriver vi helt enkelt med ett journalistiskt perspektiv, vilket betyder att vi inte har några favoriter utan försöker göra inlägg och täcka de flesta bilmärkena. Men främst är det modeller och bilar i en prisklass som vi tror att våra läsare är intresserade av.

Det förekommer annonser på bloggen, och det är genom så kallade affiliateprogram, vilket betyder att vi kan erhålla en liten ersättning om klick på annonser leder till köp.

Välkomna hälsar Annelie och Carina (nedan på roadtrip i USA)

 

Motorkvinnan

 

 

Följ MotorKvinnan
Jag godkänner att mejladress hanteras av e-postprogrammet MailChimp ( more information )
Nytt om bilar, trendspaning och andra motornyheter. Direkt till din inkorg.
Vi tycker inte heller om spam. Därför kan du känna dig trygg i att din mejladress stannar hos oss. Och att du inte kommer få mejl dagligen från oss.