Sign in / Join

Skoda Karoq – en ny kompakt suv

Skoda är ett bilmärke som vi vet att många har upptäckt på senare tid. Det finns faktiskt till och med de som sagt att de inte saknar sin BMW när de kört in en Skoda i garaget istället. Och det är bara att gratulera dem. Men nu är Skoda faktiskt en riktigt bra bil (tycker vi) som tyvärr kanske inte fått den läckra design den förtjänat. Och på suv-sidan har det funnits ett tomrum att fylla, även om Yeti gjort sitt bästa för att ta hand om de som önskat lite terrängkänsla.

Nu kommer Karoq, en kompaktsuv från Skoda med lansering i början av 2018. Karoq är lillasyster till Kodiaq, den sjusitsiga suven som fått toppbetyg och verkar bli en riktig succé. Och när det gäller Karoq säger förhandsrapporterna och testkörningarna att den blir en fullträff även den.

Därför är vi glada att Motorkvinnan kommer få möjlighet att provköra Skoda Karoq lite senare i år, under ordnade förhållanden (dvs längre än 30 min och inte från en bilhandlare). Självklart återkommer vi med en utförlig rapport här på bloggen. Så håll utkik!

Skoda Karoq

Skoda Karoq

Skoda Kodiaq scout

Skoda Kodiaq Scout

 

Följ MotorKvinnan
Jag godkänner att mejladress hanteras av e-postprogrammet MailChimp ( more information )
Nytt om bilar, trendspaning och andra motornyheter. Direkt till din inkorg.
Vi tycker inte heller om spam. Därför kan du känna dig trygg i att din mejladress stannar hos oss. Och att du inte kommer få mejl dagligen från oss.

Leave a reply