Sign in / Join

SKODA varvar upp inför Paris – mer detaljer om KODIAQ RS

ŠKODA KODIAQ RS får världspremiär på 2018 Paris Motor Show i början av oktober. Det är en sportig SUV med en 2.0 TDI-motor på 240 hk och 20-tums lättmetallfälgar som rullar in på bilutställningen.

KODIAQ RS blir också historisk genom att vara den första bilen i ŠKODA:s historia som kör på 20-tumsfälgar som standard. De röda bromskolvarna på de 17 tum stora bromsskivorna kommer vara väl synliga tack vare de antracitgrå Xtreme-lättmetallfälgarna. Med högblanka svarta accenter, ny RS-logotyp och rödlackerade bromskolvar vill man framhäva bilens dynamiska egenskaper och design.

ŠKODA har utvecklat nya stötfångare särskilt för modellen. Bilens framparti understryks med hjälp av de kristallinspirerade full-LED-strålkastarna – som också kommer som standard. Bakpartiet formas av två synliga avgasrör under stötfångaren och en reflektor som sträcker sig över hela bilens bredd – det särskiljande kännetecknet på alla ŠKODA RS-modeller.

ŠKODA KODIAQ RS kommer att börja säljas under senhösten 2018 och lanseras februari/mars 2019.

 

Följ MotorKvinnan
Jag godkänner att mejladress hanteras av e-postprogrammet MailChimp ( more information )
Nytt om bilar, trendspaning och andra motornyheter. Direkt till din inkorg.
Vi tycker inte heller om spam. Därför kan du känna dig trygg i att din mejladress stannar hos oss. Och att du inte kommer få mejl dagligen från oss.
TagsSkoda